Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"improved cassava genotype"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
The use of the biophysical and textural qualities of fufu to choose the possible substitution of an adopted cassava variety (TMEB419-V1) with improved genotypes from the breeding program was assessed in this study. Standard methods were used for the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/000a449a067e45a295cc0f4b2fb823a7
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
The use of the biophysical and textural attributes of gari/eba to determine the possible substitution of an adopted cassava variety (TMBE419) with the improved genotypes from the breeding program was evaluated in this study. Standard methods were use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afbf3d1fff674154bc288cb7b7790eb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.