Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"immersion vacuum cooling"'
Publikováno v:
Life, Vol 14, Iss 5, p 647 (2024)
The moisture content of immersion vacuum-cooled sausages with modified casings containing citrus fruit extracts under different storage conditions was studied using hyperspectral imaging (HSI) associated with chemometrics. Different pre-processing co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a22f3c873e3e4399a9220c491a07bb99
Autor:
Gailian Li, Lucong Han, Shuaihua Du, Yuhang Peng, Zhenya Zhang, Chuanxiao Cheng, Tingxiang Jin
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
The present study proposes a rapid cooling method based on vacuum spray cooling, and establishes an experimental system to study the cooling performance of this method by taking tofu as an example. In this study, the effects of vacuum spray cooling,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/582b294068d54f11ac8537015aa668da
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 24, p 4063 (2022)
The traditional immersion vacuum cooling of meats can result in product defects. To optimize these processes, different salt ion concentrations in the immersion solution (0%, 3%, 5%, and 7%) were assessed, in relation to the cooling rate, cooling los
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3f2add1a0d145358a8c7c02c61d1963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F.C. Schmidt, João Borges Laurindo
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 128:10-16
In this paper, two processing strategies were evaluated aiming to reduce/compensate the weight loss of chicken breast fillets subjected to cooking and vacuum cooling: immersion cooking followed by pulsed immersed vacuum cooling (ICk-PIVC); and a new
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.