Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"ice crystallization during rewarming"'
Autor:
Norio Murase, Toshio Kawahara, Kentaro Irie, Yuki Uetake, Sato Yuki, Toru Hirauchi, Mitsuhiro Hirai, Ueno Yohei
Publikováno v:
Gels; Volume 4; Issue 2; Pages: 44
Gels
Gels
Water in Sephadex® (crosslinked dextran) gels is known to indicate different freezing behavior which is dependent on the density of the crosslinks, and water in a Sephadex® G25 gel remains partially unfrozen during cooling and crystallizes during r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.