Zobrazeno 1 - 10
of 5 707
pro vyhledávání: '"hylocereus polyrhizus"'
Autor:
Apriliani, Devina1 devinaapriliani20@student.uns.ac.id, Subandono, Jarot2, Budiastuti, Veronika Ika2, Hermawan, Danus2
Publikováno v:
Smart Medical Journal (SmedJour). Apr2024, Vol. 7 Issue 1, p45-51. 7p.
Autor:
Bernarda, Clarisca Calcafiorentina1 clarisca.calca@student.uns.ac.id, Hermawan, Danus2, Subandono, Jarot2, Andri Putranto, R Prihandjojo2
Publikováno v:
Plexus Medical Journal (PMJ). okt2023, Vol. 2 Issue 5, p206-216. 11p.
Autor:
Ador, Kimberly1 kimberlyador@gmail.com, Gobilik, Januarius1 jgobilik@ums.edu.my, Benedick, Suzan1 suzanben@ums.edu.my
Publikováno v:
Pertanika Journal of Tropical Agricultural Science. Aug2024, Vol. 47 Issue 3, p955-967. 13p.
Autor:
Md. Mustafiz Chowdhury, Md. Iqbal Sikder, Mohammad Rashedul Islam, Nizum Barua, Sharfin Yeasmin, Taslima Akter Eva, Asraful Islam, Israt Jahan Rasna, Mohammed Kamrul Hossain
Publikováno v:
Journal of HerbMed Pharmacology, Vol 13, Iss 3, Pp 353-365 (2024)
Hylocereus polyrhizus (Red dragon) fruit, a Cactaceae plant with traditional and medicinal uses, is found in America and South Asia. These fruits have diversified bioactive components, which make them both therapeutically and nutritionally important.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/653495e2561c4089909c71ea2ca1fcbb
Autor:
da Costa, Lílian S. M.1 (AUTHOR), Bressan, Cléo R.1 (AUTHOR) cleorb@gmail.com, Sousa, Cecila L.1 (AUTHOR), Taube, Paulo S.1 (AUTHOR), Azevedo, Marcia M. R.1 (AUTHOR) marcia.azevedo@ufopa.edu.br
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1302-1314. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marinho da Rocha, Igor Tenório1 flaviopms@hotmail.com, do Nascimento Simões, Adriano1, Inácio Silva, José Raliuson1, Rodrigues de Carvalho, Maynar Nogueira1, da Mota Silveira, Flávio Pereira2, Farias de Souza, Remy3, Holanda de Oliveira, Pedro Ramon4, Lucena Ferreira, Natanael1
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias. 2024, Vol. 23 Issue 2, p240-245. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lílian S. M. da Costa, Cléo R. Bressan, Cecila L. Sousa, Paulo S. Taube, Marcia M. R. Azevedo
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 1302-1314 (2024)
Beer is the most consumed alcoholic beverage in the world, containing numerous bioactive compounds. The market has innovated to provide better experiences for consumers, such as the development of craft beers with high levels of antioxidant compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8384aa922464147b44e68ea33517fcf