Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "hygiena potravin"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
43
pro vyhledávání:
'"hygiena potravin"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Molecules, microbes, and meals : the surprising science of food / Alan Kelly.
Autor:
Kelly, Alan
(Alan L.)
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Food safety and protection / edited by V. Ravishankar Rai and Jamuna A. Bai.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv.
Autor:
Kameník, Josef
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Veterinary science : current aspects in biology, animal pathology, clinic and food hygiene : LXIV annual meeting of the Italian Society for Veterinary Sciences, Asti 2010 : selected papers / Antonio Pugliese ... [et al.], editors.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol.
Autor:
Valenta, Ondřej
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
BSE - Status quo und Quo vadis ? : Gemeinsames Symposium der Deutschen Akademie der Naturforscher Leopoldina und der ©–sterreichischen Akademie der Wissenschaften (©–AW) vom 25. bis 26. Juli 2005 in Wien / wissenschaftliche Vorbereitung - Gottfried Brem, Mathias M©ơller.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
New tools for improving microbial food safety and quality : biotechnology and molecular biology approaches : book of abstracts / editors Peter Raspor ... [et al.].
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.
Autor:
Janštová, Bohumíra
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
XXXIII. Lenfeldovy a Höklovy dny : konference o hygieně a technologii potravin konaná u příležitosti 85. výročí narození prof. MVDr. et RNDr, Miroslava Dobeše, CSc.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Praktická cvičení z hygieny a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a spol.
načítá se...
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
Další »
[5]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
35
Knihy
1
Dissertations
Předmět
35
hygiena potravin
14
food hygiene
8
kvalita potravin
7
potravinarska technologie
7
ucebnice vysokych skol
6
food safety
6
kontaminace potravin
6
maso
5
bezpecnost potravin
5
potravinarstvi
5
potraviny
5
zpravy
4
kolektivni monografie
4
mleko
4
potravinarska mikrobiologie
4
prirucky
3
alimentarni infekce
3
alimentarni intoxikace
3
cesko
3
food contaminantion
3
food microbiology
3
food quality
3
mlecne vyrobky
3
mlekarstvi
3
prakticka cviceni
3
pravni predpisy
3
studie
3
veterinarni lekarstvi
3
zpracovani mleka
2
baleni potravin
2
collective monographs
2
dairying
2
european food safety authority
2
food industry and trade
2
food packaging
2
food poisoning
2
food quality control
2
food-borne infections
2
foodstuffs
2
haccp
2
konference
2
kontrola potravin
2
legal regulations
2
masne vyrobky
2
microorganisms
2
mikroorganismy
2
monografie
2
monographs
2
parazitologie
2
potravinarsky prumysl
Vydavatel
7
veterinarni a farmaceuticka univerzita
3
world health organization
2
his majesty's stationary office
2
mittler
2
nakladem ceske akademie cisare frantiska josefa pro vedy, slovesnost a umeni
2
vysoka skola ekonomicka v praze
1
casopis maso
1
crc press, taylor & francis group
1
csazv
1
deutsche akademie der naturforscher leopoldina
1
editions medicales internationales
1
galen
1
ministerstvo zemedelstvi cr
1
orbis
1
oxford university press
1
r. oldenbourg
1
slevenian microbiological society
1
sociologicke nakladatelstvi
1
springer
1
statni nakladatelstvi technicke literatury
1
statni pedagogicke nakladatelstvi
1
statni zdravotnicke nakladatelstvi
1
statni zemedelske nakladatelstvi
1
statny zdravotny ustav slovenskej republiky
1
technique et documentation-lavoisier
1
veterinarni a farmaceuticka univerzita brno
1
wydawnictwo sggw
Zdroj
35
Katalog Knihovny AV ČR
7
OpenAIRE
1
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
Umístění
34
Knav
1
Baze Knavc - Casopisy
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......