Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"hydroxytyrosol acetate"'
Autor:
Xuan Zou, Mengqi Zeng, Yuan Zheng, Adi Zheng, Li Cui, Wenli Cao, Xueqiang Wang, Jiankang Liu, Jie Xu, Zhihui Feng
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 10, p 1834 (2023)
Nuclear factor E2-related factor 2 (Nrf2) is fundamental to the maintenance of redox homeostasis within cells via the regulation of a series of phase II antioxidant enzymes. The unique olive-derived phenolic compound hydroxytyrosol (HT) is recognized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/503c7f264d4543288b2121a10e6e37ff
Autor:
Feng Yao, Zhen Jin, Xiaohan Lv, Zihan Zheng, Hongqian Gao, Ying Deng, Yizhen Liu, Lifang Chen, Weirong Wang, Jianyu He, Jianli Gu, Rong Lin
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 12 (2021)
Hydroxytyrosol acetate (HT-AC), a natural polyphenolic compound in olive oil, exerts an anti-inflammatory effect in cardiovascular diseases (CVDs). Pyroptosis is a newly discovered form of programmed inflammatory cell death and is suggested to be inv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4573666fd4346179b175fbde5c835a4
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 6, p 1156 (2022)
This study tackles the individual and joint effect of alpha-tocopherol and hydroxytyrosol acetate on the oxidation of sunflower oil submitted to accelerated storage conditions at intermediate temperature, in order to deepen the understanding of antio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f9da2b9a52d488fa1ef9c8b8f9026a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 6, p 543 (2020)
The changes provoked by in vitro digestion in the lipids of olive oil enriched or not with different phenolic compounds were studied by proton nuclear magnetic resonance (1H NMR) and solid phase microextraction followed by gas chromatography/mass spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4759ff027b24b22bb5737086b01fa2b
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 4, p 312 (2020)
The effect of enriching virgin flaxseed oil with dodecyl gallate, hydroxytyrosol acetate or gamma-tocopherol on its in vitro digestion is studied by means of proton nuclear magnetic resonance and solid phase microextraction followed by gas chromatogr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e7a404be946449fb63597df3460930e
Autor:
Amalia D. Kalampaliki, Vassiliki Giannouli, Alexios-Leandros Skaltsounis, Ioannis K. Kostakis
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 18, p 3239 (2019)
Hydroxytyrosol and two other polyphenols of olive tree, hydroxytyrosol acetate and 3,4-dihydroxyphenylglycol, are known for a wide range of beneficial activities in human health and prevention from diseases. The inability to isolate high, pure amount
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36cce61250a54a27a3bf96858c2fc14e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.