Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"hydrolysis methods"'
Autor:
E. E. Kuprina, E. I. Kiprushkina, V. V. Abramzon, E. A. Rogozina, N. Y. Romanenko, O. Y. Mezenova, T. Grimm, T. Mörsel
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 458 (2023)
Experimental studies of fish cutting waste—scales and skin were carried out, their general biochemical composition was studied, a high content of collagen was established, and elastin was noted, which accounted for 76–86% of the protein mass. Pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/118136af42484514bf4338f71f56e0a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nwokoro Ogbonnaya
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 20, Iss 4, Pp 457-461 (2014)
Production of L-lactic acid using cultures of Rhizopus oligosporus and Lactobacillus plantarum was investigated. Cassava peels were hydrolyzed by boiling for 1 h in either NaOH or HCl solutions followed by neutralization to a pH of 6.2. Reducing s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e2518a4940e43fdad2a846c518a46be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogbonnaya Nwokoro
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 20, Iss 4, Pp 457-461 (2014)
Production of L-lactic acid using cultures of Rhizopus oligosporus and Lactobacillus plantarum was investigated. Cassava peels were hydrolyzed by boiling for 1 h in either NaOH or HCl solutions followed by neutralization to a pH of 6.2. Reducing suga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nemitz, Marina Cardoso
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRGSUniversidade Federal do Rio Grande do SulUFRGS.
Isoflavonas são substâncias fenólicas conhecidas por promoverem diversos efeitos benéficos à pele. Na soja, esses compostos são essencialmente encontrados nas formas glicosiladas. No entanto, as atividades biológicas são principalmente relaci
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10183/159537
Autor:
Nemitz, Marina Cardoso
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Isoflavonas são substâncias fenólicas conhecidas por promoverem diversos efeitos benéficos à pele. Na soja, esses compostos são essencialmente encontrados nas formas glicosiladas. No entanto, as atividades biológicas são principalmente relaci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6af50698d78c5ed04918f618e57f7b5e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.