Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"hydrolysis degree"'
Autor:
Bahare Sadr, Mahnaz Tabibiazar, Ainaz Alizadeh, Hamed Hamishehkar, Leila Roufegarinejad, Sajed Amjadi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39312- (2024)
This work is aimed to assess the effect of ultrasonic pre-treatment on the enzymatic hydrolysis of zein and the nanoencapsulation of vitamin D3 (VitD3) by zein hydrolysates (ZH). The ultrasonic pre-treatment significantly increased the degree of hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e74ec66e112d478cb6a5e173154eaf0c
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 43-49 (2024)
为促进花生蛋白资源的开发利用及发挥花生肽的降血糖作用,采用碱溶酸沉法制备花生蛋白,并利用不同商品蛋白酶水解花生蛋白制备花生肽。以α-葡萄糖苷酶抑制率为评价指标,对蛋白酶
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b40d08b81dcd4f5fa70661c2655e6e1e
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3491 (2024)
The impact of heat treatment, pH and phytic acid (PA) concentration on the aggregation behavior and digestibility of whey protein isolate (WPI) was investigated. The experimental results indicated that below the isoelectric point of WPI, heat treatme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f60e78f7e3ee4ec49830269c0c25a1d0
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 42-46,75 (2024)
旨在促进辣木籽醒酒肽的开发利用,以辣木籽蛋白粉为原料,蛋白水解度和辣木籽醒酒肽的乙醇脱氢酶(ADH)激活率为考察指标,采用单因素实验和响应面法优化辣木籽醒酒肽的制备工艺。结
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6bb6315106e44e492f73ed010f466d5
Autor:
Tatsiana M. Halavach, Vladimir P. Kurchenko, Ekaterina I. Tarun, Alexey V. Yantsevich, Veronika V. Shchur, Vasili G. Tsygankow, Aleksey D. Lodygin, Ivan A. Evdokimov, Natasa Poklar Ulrih
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100975- (2024)
Enzymatic hydrolysis of dairy proteins is aimed to increase their nutritional value and reduce their allergenic properties. It is relevant to study the effects of enzymatic hydrolysis with highly active endopeptidase alсalase on the bioactivity of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eae4b342bf5b4da3b9276845db10c43f
Autor:
María Rodríguez-Rodríguez, María José Sánchez-Muros, María del Carmen Vargas-García, Ágnes Timea Varga, Dmitri Fabrikov, Fernando García Barroso
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 11, p 1709 (2024)
In recent years, the potential of insects as a sustainable protein alternative to feed the growing world population has been explored. Differences in the ways insects are processed can affect their proximate composition and digestibility. This work s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14e7d2c87bbc435d8fbd7638e27c43f2
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1327 (2024)
Pepsin, trypsin and proteinase K were used in the present study to hydrolyse the proteins from whole eggs, yolks or whites, and the resulting hydrolysates were characterised in terms of antioxidant and IgE-binding properties, using a combination of i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7674da29fee4ed7a1e913f351a9de8f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.