Zobrazeno 1 - 10
of 7 415
pro vyhledávání: '"hydrolysis degree"'
Autor:
Tatsiana M. Halavach, Vladimir P. Kurchenko, Ekaterina I. Tarun, Alexey V. Yantsevich, Veronika V. Shchur, Vasili G. Tsygankow, Aleksey D. Lodygin, Ivan A. Evdokimov, Natasa Poklar Ulrih
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100975- (2024)
Enzymatic hydrolysis of dairy proteins is aimed to increase their nutritional value and reduce their allergenic properties. It is relevant to study the effects of enzymatic hydrolysis with highly active endopeptidase alсalase on the bioactivity of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eae4b342bf5b4da3b9276845db10c43f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Fengsong, Zhang, Yan, Xiao, Xinglong, Cao, Yifang, Jiao, Wenjuan, Bai, Hong, Yu, Long, Duan, Qingfei
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 September 2023 472
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali Cingöz, Metin Yildirim
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 11, Iss 2, Pp 197-205 (2023)
During the processing of sour cherries into different foodstuffs, a large amount of kernels is produced as waste material, which creates a significant disposal problem for the food industry. Sour cherry kernels containing 25.3–35.5% of protein can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8357381ce3e4a539fdd09d993cae6d2
Publikováno v:
In Composites Science and Technology 8 February 2022 218
Publikováno v:
In Diamond & Related Materials January 2022 121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.