Zobrazeno 1 - 10
of 1 952
pro vyhledávání: '"hydrolization"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019, Vol. 31 Issue 4, p749-763. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oil and Gas Technologies. 130:32-37
This article presents the results of a study of the hydrolysis of sulfamic acid and the elaboration of acidic compositions that are characterized by reduced sedimentation compared to mud acid. The effect of complexing compounds on the hydrolysis of s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Onat, Serhat, Savaş, Elif
The beta-Glucosidase (beta-D-glucoside glucohydrolase, EC 3.2.1.21) enzyme was purified from Gemlik variety olive (Olea europea L.). The purified enzyme was immobilised onto Supermagnetic Nanoparticles in order to stabilise the enzymatic efficiency a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4609::67cec6302d985e831ea07369bee43502
https://hdl.handle.net/20.500.12462/10937
https://hdl.handle.net/20.500.12462/10937