Zobrazeno 1 - 10
of 9 123
pro vyhledávání: '"hydrocarbon composition"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mosha, Claude A.1, Madirisha, Makungu M.1 makungu.madirisha@udsm.ac.tz, Kilulya, Kessy F.1, Lugwisha, Esther H. J.1
Publikováno v:
Tanzania Journal of Engineering & Technology. 2024, Vol. 43 Issue 1, p59-73. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Junying LENG, Menhui QIAN, Kun LU, Ershe XU, Yongshui ZHOU, Yunjie BAO, Zhiming LI, Qigui JIANG
Publikováno v:
Shiyou shiyan dizhi, Vol 44, Iss 6, Pp 1028-1036 (2022)
To reveal the oil-bearing characteristics and hydrocarbon composition of shale oils in the third member of Shahejie Formation in the northern part of Dongpu Sag, Bohai Bay Basin, analysis and testing were carried out by the means of frozen-craching f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba11ae3dce2b4d3b9c461d4254071252
Autor:
Zhang G; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China., Liu Y; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China., Luo Y; Engineering Technology Research Center of Anti-Aging Chinese Herbal Medicine of Anhui Province, Biology and Food Engineering School, Fuyang Normal University, Fuyang 236000, China., Zhang C; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China., Li S; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China., Zheng H; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China., Jiang X; Engineering Technology Research Center of Anti-Aging Chinese Herbal Medicine of Anhui Province, Biology and Food Engineering School, Fuyang Normal University, Fuyang 236000, China., Hu F; College of Animal Sciences, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Nov 23; Vol. 13 (23). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 23.
Autor:
Guozhi Zhang, Yao Liu, Yaling Luo, Cuiping Zhang, Shanshan Li, Huoqing Zheng, Xiasen Jiang, Fuliang Hu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3753 (2024)
The chemical composition and quality of honey are influenced by its botanical, geographic, and entomological origins, as well as climatic conditions. In this study, the physicochemical characteristics, microbial communities, and hydrocarbon compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2745e149de3441ab847eb9971bb097a