Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"hydration temperature"'
Publikováno v:
Buildings, Vol 14, Iss 6, p 1526 (2024)
To reduce the shrinkage and cracking risk of concrete, internal curing technology was applied to modify concretes with different strength levels (C30 and C60) by incorporating saturated ceramsite. Three kinds of tests were carried out to study the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb79758ed91c4c5092cc4c3f4903001b
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 10, Pp 6-10 (2022)
Objective: To achieve accurate application of kappa-carrageenan as a gelling agent in food industries such as processed meats, dairy, desserts and jellies, as well as seamless capsule in pharmaceuticals and crushable beads in tobaccos. Methods: The v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e74862a6b8404e6394e18c4bb4d1479a
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 3, p 617 (2024)
Using limestone powder (LP), the by-product of manufactured sand, to replace part of fly ash (FA) or manufactured sand could not only turn waste into treasure and decrease the price of concrete, but could also enhance the performance of concrete and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0966fe0002ca42079ed163e2ca6f632e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 75-86 (2021)
The present study was aimed to model the hydration characteristics of green chickpea (GC) using mathematical modelling and examine predictive ability of artificial neural network (ANN) modelling. Hydration of GC was performed at different temperature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a521437b5c424583d119d9cf7c8d96