Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"hydration ratio"'
Autor:
Khin Hnin Aye
Selected vegetables (i.e. pumpkin, okra and ginger) were dehydrated by four different drying methods: by hot air oven, by the combination of hot air oven and microwave oven, by heated dehumidified air dryer and by sun drying. Drying time, drying yiel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::241f756d372c86816a9c91bb548d62b0
Publikováno v:
日本建築学会構造系論文集. 542:17-22
We investigated hydration and strength development of cementitious materials cured under freezing or drying condition experimentally. The test results show that hydration and strength development depend on both temperature and chemical potential of w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.