Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"husk scald"'
Autor:
Ahmet Erhan Özdemir, Elif Çandır
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 27, Iss 3, Pp 304-311 (2021)
Hot water (HW) and modified atmosphere packaging (MAP) treatments were evaluated to maintain postharvest quality of pomegranate fruit (Punica granatum cv. ‘Hicaznar’). Pomegranates were subjected to hot water (HW) treatment (at 50 °C for 3 min)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92ce7b062f4846849d37557c33f0301b
Autor:
Mahshad Maghoumi, Maria Luisa Amodio, Danial Fatchurrahman, Luis Cisneros-Zevallos, Giancarlo Colelli
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3365 (2022)
The pomegranate (Punica granatum L.), which contains high levels of health-promoting compounds, has received much attention in recent decades. Fruit storage potential ranges from 3 to 4 months in air and from 4 to 6 months in Controlled Atmospheres (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9af390427754f28b5196290dd374ac0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÖZDEMİR, Ahmet Erhan, ÇANDIR, Elif
Publikováno v:
Volume: 27, Issue: 3 304-311
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Hot water (HW) and modified atmosphere packaging (MAP) treatments were evaluated to maintain postharvest quality of pomegranate fruit (Punica granatum cv. ‘Hicaznar’). Pomegranates were subjected to hot water (HW) treatment (at 50 °C for 3 min)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::84ecff902ae1183e5b5885c144df8cef
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/64493/661496
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/64493/661496
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
7 pages, 2 figures, 3 tables.
Sweet pomegranates (Punica granatum L. cv Mollar de Elche) were cold-stored for 90 days. Curing at 33°C and 95% RH for 3 days before continuous storage at 2 or 5°C and 95% RH was tested for reducing chilling injur
Sweet pomegranates (Punica granatum L. cv Mollar de Elche) were cold-stored for 90 days. Curing at 33°C and 95% RH for 3 days before continuous storage at 2 or 5°C and 95% RH was tested for reducing chilling injur
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Scopus-Elsevier
instname
Scopus-Elsevier
5 pages.-- Online version published Jul 2006.
Spanish 'Mollar de Elche' sweet pomegranates (Punica granatum L.) were stored at 2 or 5 °C for 12 wk in unperforated polypropylene (UPP) film of 25 μm thickness in modified atmosphere packaging (MA
Spanish 'Mollar de Elche' sweet pomegranates (Punica granatum L.) were stored at 2 or 5 °C for 12 wk in unperforated polypropylene (UPP) film of 25 μm thickness in modified atmosphere packaging (MA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1641fe1bbc0ef57c3c0d42921b403d41
http://hdl.handle.net/10261/18171
http://hdl.handle.net/10261/18171