Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"human gastric lipase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaceutical Research
Pharmaceutical Research, American Association of Pharmaceutical Scientists, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, American Association of Pharmaceutical Scientists, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
Pharmaceutical Research, 2018, 35 (3), ⟨10.1007/s11095-017-2289-x⟩
International audience; Food effects on oral drug bioavailability can have significant impact on the provision of safe and reliable oral pharmacotherapy. A mechanistic understanding of the events that contribute to the occurrence of food effects is t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4dc0e7f2895a9b8a8ecedac7fb8fdfb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02325961
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02325961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krystyna Sztefko, Krzysztof Fyderek, Andrzej Zając, Iwona Rogatko, Andrzej Wędrychowicz, Przemysław Tomasik
Publikováno v:
Nutrients, Vol 5, Iss 8, Pp 2924-2932 (2013)
Nutrients
Volume 5
Issue 8
Pages 2924-2932
Nutrients
Volume 5
Issue 8
Pages 2924-2932
Gastric lipase is one of the prepancreatic lipases found in some mammalian species and in humans. Our knowledge of the hormonal regulation of gastric lipase secretion in children and adolescents is still very limited. The aim of this study was to com
Publikováno v:
Biochimie
Biochimie, Elsevier, 2014, 101, pp.221-231. ⟨10.1016/j.biochi.2014.01.019⟩
Biochimie, 2014, 101, pp.221-231. ⟨10.1016/j.biochi.2014.01.019⟩
Biochimie, Elsevier, 2014, 101, pp.221-231. ⟨10.1016/j.biochi.2014.01.019⟩
Biochimie, 2014, 101, pp.221-231. ⟨10.1016/j.biochi.2014.01.019⟩
International audience; The lipolysis reaction carried out by lipases at the water–lipid interface is a complex process including enzyme conformational changes, adsorption/desorption equilibrium and substrate hydrolysis. Mixed monomolecular films o
Publikováno v:
Best practice and research: clinical gastroenterology
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clémence Guérin, Cécile Vors, Perrine Capolino, Noël Peretti, Marie-Caroline Michalski, Frédéric Carrière, Emmanuelle Meugnier, Sandra Pesenti, Julien Monteil, Marie-Agnès Chauvin, Maud Cansell
Publikováno v:
Food and Function
Food and Function, 2012, 3 (5), pp.537-546. ⟨10.1039/c2fo10248j⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2012, 3 (5), pp.537-546. ⟨10.1039/c2fo10248j⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2012, 3 (5), pp.537
HAL
Food and Function, 2012, 3 (5), pp.537
Food and Function, 2012, 3 (5), pp.537-546. ⟨10.1039/c2fo10248j⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2012, 3 (5), pp.537-546. ⟨10.1039/c2fo10248j⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2012, 3 (5), pp.537
HAL
Food and Function, 2012, 3 (5), pp.537
International audience; There is a growing interest in the optimization of dietary emulsions for monitoring postprandial lipid metabolism in the frame of preventing metabolic diseases. Using various emulsions, we investigated in a systematic scheme t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aefc0664153b445d3202976299e50cd6
https://hal.inrae.fr/hal-02652992
https://hal.inrae.fr/hal-02652992
Publikováno v:
Food Hydrocolloids 28 (2012) 1
Food Hydrocolloids, 28(1), 10-19
Food Hydrocolloids, 28(1), 10-19
Developing healthy products requires in-depth knowledge of digestion. This study focuses on lipid digestion in relation to emulsion properties typically followed by pH-stat. Although this is a fast and easy method to follow the overall digestion, it
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1caefc5131b1b9e119229c3305dc12dc
https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-study-of-intestinal-lipolysis-using-ph-stat-and-gas-chro
https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-study-of-intestinal-lipolysis-using-ph-stat-and-gas-chro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.