Zobrazeno 1 - 10
of 1 970
pro vyhledávání: '"hulled wheat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Chuanli1,2 (AUTHOR) 2007078@ynau.edu.cn, Zhang, Ping1 (AUTHOR) 2021110031@stu.ynau.edu.cn, Zhang, Xuesong1 (AUTHOR) 2020240160@stu.ynau.edu.cn, Wang, Qianchao1 (AUTHOR) 2020110028@stu.ynau.edu.cn, Liu, Junna1 (AUTHOR) 2021110026@stu.ynau.edu.cn, Li, Li1 (AUTHOR) 2019210130@stu.ynau.edu.cn, Cheng, Shunhe1 (AUTHOR) 2007023@ynau.edu.cn, Qin, Peng1 (AUTHOR) 2007023@ynau.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2023, Vol. 24 Issue 17, p13475. 38p.
Autor:
Tekin, Mehmet1 (AUTHOR), Babacan, Umit2 (AUTHOR), Batu, Orhan1 (AUTHOR), Akar, Taner1 (AUTHOR), Cengiz, Mehmet Fatih2 (AUTHOR) fcengiz@akdeniz.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-10. 10p.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology December 2020 106:232-241
Autor:
Sheibanirad, Azadeh, Mirlohi, Aghafakhr, Ehsanzadeh, Parviz, Sayed-Tabatabaei, Badraldin Ebrahim
Publikováno v:
Plant Systematics and Evolution, 2014 Oct 01. 300(8), 1895-1901.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43498346
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 19, Iss 4, Pp 17-21 (2020)
The article is devoted to rationale the need of expand the range of flour products and increase its nutritional and biological value by the whole wheat flour production. The article shows the main tasks and problems facing the modern grain processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed7fe583aea24e92a128b077ea57581b
Autor:
Jaroslav Bernas, Petr Konvalina, Daniela Vasilica Burghila, Razvan Ionut Teodorescu, Daniel Bucur
Publikováno v:
Agriculture, Vol 10, Iss 12, p 592 (2020)
Organic farmers farming on arable land have often had, in addition to the cultivation of common species of cultivated crops (such as wheat, rye, triticale or potatoes), interest in the cultivation of marginal crops such as hulled wheat species (Einko
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28e07a1c44584442bd9921c62c10197a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.