Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"hot water treatments"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 18, Iss 1 (2023)
Mango fruits majorly suffers from anthracnose and fruit fly infestations during storage, transportation and marketing. Hot water treatments (HWTs) at specific levels have shown to control the incidence of these important threats. Application of HWT n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/992c9d14153a422db7e82b0929bbfe6b
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 21, Iss 2 (2022)
Hydrothermal treatments are long known curing methods for the improvement of fruits resistance against storage conditions and for controlling fungal pathogens. The optimal conditions of the hydrothermal treatments significantly vary among species and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/832fef5318a94d5aab4712c998c94d20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Görür, Vedat
TEZ11595 Tez (Yüksek Lisans) -- Çukurova Üniversitesi, Adana, 2019. Kaynakça (s. 45-52) var. xiv, 53 s. : res. (bzs. rnk.), tablo ; 29 cm. Bu çalışmada, ısıtılmış fungisit süspansiyonları ve sıcak su uygulamalarının Neofusicoccum par
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::a49e090ce90b97e5da0277361d4e33c7
https://hdl.handle.net/20.500.12605/30835
https://hdl.handle.net/20.500.12605/30835
Autor:
Salvatore D'Aquino, Francesco Lai, Antonio Barberis, Alberto Angioni, Amedeo Palma, Angela Fadda, Mario Schirra
Publikováno v:
Postharvest biology and technology
info:cnr-pdr/source/autori:Angela Fadda, Antonio Barberis, Salvatore D'Aquino, Amedeo Palma, Alberto Angioni, Francesco Lai, Mario Schirra/titolo:Residue levels and performance of potassium sorbate and thiabendazole and their co-application against blue mold of apples when applied as water dip treatments at 20 or 53° C/doi:10.1016%2Fj.postharvbio.2015.04.003/rivista:Postharvest biology and technology (Print)/anno:2015/pagina_da:33/pagina_a:43/intervallo_pagine:33–43/volume:106
info:cnr-pdr/source/autori:Angela Fadda, Antonio Barberis, Salvatore D'Aquino, Amedeo Palma, Alberto Angioni, Francesco Lai, Mario Schirra/titolo:Residue levels and performance of potassium sorbate and thiabendazole and their co-application against blue mold of apples when applied as water dip treatments at 20 or 53° C/doi:10.1016%2Fj.postharvbio.2015.04.003/rivista:Postharvest biology and technology (Print)/anno:2015/pagina_da:33/pagina_a:43/intervallo_pagine:33–43/volume:106
The efficacy of potassium sorbate (K-sorb) as an antifungal, alone or combined with thiabendazole (TBZ), and hot water at 53 °C, was studied against blue mold on apples. Results demonstrated the fungistatic effect of K-sorb: 2000 mg L −1 significa