Zobrazeno 1 - 10
of 435
pro vyhledávání: '"hot water extract"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 124, Iss , Pp 106635- (2025)
Sage was extracted to hot water (S-HW) to evaluate its anti-adipogenic effect in 3 T3-L1 adipocytes and oleic acid-induced HepG2 hepatocytes. The accumulation of fat in 3 T3-L1 adipocyte and HepG2 hepatocyte was reduced by 95 and 32 %, respectively,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58cee28bbd0f4870a229a7cd6e83bb22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. S. N. K. Liyanagamage, S. Jayasinghe, A. P. Attanayake, V. Karunaratne, D. S. A. Wijesundara
Publikováno v:
Ceylon Journal of Science, Vol 49, Iss 3, Pp 303-309 (2020)
The dried fruit of Garcinia quaesita Pierre (Clusiaceae), is a well-known endemic spice in Sri Lanka and has been documented in traditional medicine as an antidiabetic agent. The antihyperglycemic effect of cold water, hot water, water : acetone frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58ce3338e05f4822b8bead6e137565ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Jacqueline Castenmiller, Stefaan De Henauw, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, John Kearney, Alexandre Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Carmen Pelaez, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Francesco Cubadda, Thomas Frenzel, Marina Heinonen, Rosangela Marchelli, Monika Neuhäuser‐Berthold, Morten Poulsen, Josef Rudolf Schlatter, Henk van Loveren, Wolfgang Gelbmann, Helle Katrine Knutsen
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 8, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on the safety of ‘Hovenia dulcis fruit extract’ as a novel food (NF) for its use in food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cc750b6ea9b40dfbb61cb9e9cb87c39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.