Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"hot pre-fermentative maceration"'
Autor:
Diego Piccardo, Gustavo González-Neves, Guzman Favre, Olga Pascual, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 80 (2019)
This research aimed to evaluate the impact of different options for winemaking on the color composition of Uruguayan Tannat red wines. The techniques evaluated were the substitution of ripe grape juice with immature grape juice and the heating of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9658dbf463b4bd792c57ae37f335383
Autor:
Fernando Zamora, Olga Pascual, Diego Piccardo, Guzmán Favre, Joan Miquel Canals, Gustavo González-Neves
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 80 (2019)
Fermentation; Volume 5; Issue 3; Pages: 80
Fermentation; Volume 5; Issue 3; Pages: 80
This research aimed to evaluate the impact of different options for winemaking on the color composition of Uruguayan Tannat red wines. The techniques evaluated were the substitution of ripe grape juice with immature grape juice and the heating of the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.