Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"hot beverages"'
Autor:
Hussain Dashti, Devipriya Sundaram
Publikováno v:
Tobacco Induced Diseases, Vol 22, Iss June, Pp 1-9 (2024)
Introduction Waterpipe smoking (WPS) is gaining popularity worldwide, especially in the Middle East, and significantly affects oral health. Nicotine stomatitis (NS) is an inflammatory response of the palate to the heat and chemical irritation caused
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dce90447d024085b45fc406fad11f0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Mechanical Engineering and Sciences, Vol 13, Iss 3, Pp 5653-5664 (2019)
Latent heat storage has shown a great potential in many engineering applications. The utilization of latent heat storage has been extended from small scales to large scales of thermal engineering applications. In food industry, latent heat has been a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bff7bc5ad9841f3af2eb20827ce8237
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1, p 36 (2020)
Very hot (>65 °C) beverages such as espresso have been evaluated by the International Agency for Research on Cancer (IARC) as probably carcinogenic to humans. For this reason, research into lowering beverage temperature without compromising its qual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b68e746089184920b38fcfd60cb41051
Publikováno v:
Foods, Vol 7, Iss 6, p 83 (2018)
The International Agency for Research on Cancer (IARC) evaluates “very hot (>65 °C) beverages” as probably carcinogenic to humans. However, there is a lack of research regarding what temperatures consumers actually perceive as “very hot” or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93427fb945a44ada8c84c09a1dfa2bf1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.