Zobrazeno 1 - 10
of 699
pro vyhledávání: '"horse meat"'
Autor:
Степанов К.М.
Publikováno v:
Journal of Bioinformatics and Genomics, Vol 25, Iss 3 (2024)
В данной статье рассматриваются основные доминанты культуры Лошади: пища и питание. В свойственных разным народам наборах пищевых прод
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50e9ce67b1b24236be9e7d35f4a15fd8
Autor:
Nazym Abilmazhinova, Aigul Tayeva, Bagila Jetpisbayeva, Madina Kozhakhiyeva, Kuzembayeva Gaukhar, Karlygash Abdiyeva
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
The article is devoted to the influence of natural antioxidants on the quality parameters of meat semi-finished products from horse meat and the microbiological stability of the product during its storage. In solving the set tasks, the standard, gene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6a9244425a647c18d292a5dd424d192
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 19, Iss 3, Pp 36-47 (2023)
As a result of the conducted scientific research, the use of raw materials with low allergenic activity has been justified for the development of a recipe for boiled sausages for feeding children suffering from food intolerance. The experimental work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71cc4e567a3a48a2850628453dd64953
Autor:
Mohamed Aroua, Nour Elhouda Fehri, Samia Ben Said, Alda Quattrone, Stella Agradi, Gabriele Brecchia, Claudia Maria Balzaretti, Mokhtar Mahouachi, Marta Castrica
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2974 (2024)
The aim of this study was to evaluate the use of horse and donkey meat in the production of kaddid—a traditional dish typically not made with these meats—from a physical and chemical perspective. The results showed that both meats exhibit similar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7337d89566d43328bf53a79ab9273f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3, Pp 114-121 (2022)
This article examines the effect of antioxidants such as dehydroquercetin and ascorbic acid on the quality parameters of meat (thiobarbituric number, acid number and peroxide number). Antioxidants were added in different proportions, as a result of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/400a33401faf4eb689463d08254ac8c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.