Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"horchata"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 338 (2024)
In this study, the influence of different tea extract substrates on the biological activities of kombucha beverages was investigated. The variations in bioactive compounds such as polyphenols and flavonoids and their potential health-promoting proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdbfbae0766743978a33ed53329aad6b
Autor:
Maritza Castillo-Carrión, Ruth Martínez-Espinosa, José Ángel Pérez-Álvarez, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos, Raquel Lucas-González
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 237 (2024)
Fuchsia hybrida (pena pena) and Alcea rosea L. (malvagoma) are predominant flowers in the “Horchata” infusion, a traditional beverage in southern Ecuador, to which some medicinal properties are attributed. However, there is very little published
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd4a5a36e439422489eeb814cbaac3c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paulina Fernandez-Soto, Diana Celi, Eduardo Tejera, José Miguel Alvarez-Suarez, António Machado
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 2, p 693 (2023)
Horchata, a herbal infusion drink from Ecuador containing a mixture of medicinal plants, has been reported to exhibit anti-inflammatory, analgesic, diuretic, and antioxidant activity. The antibacterial activity of each of the plants contained in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d40a10e22ab4d52ba0bff525447638d
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Economic Botany, 2000 Oct 01. 54(4), 439-448.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4256357
Cytotoxic, antioxidative, genotoxic and antigenotoxic effects of Horchata, beverage of South Ecuador
Autor:
Natalia Bailon-Moscoso, Fani Tinitana, Ruth Martínez-Espinosa, Andrea Jaramillo-Velez, Alejandra Palacio-Arpi, Jessica Aguilar-Hernandez, Juan Carlos Romero-Benavides
Publikováno v:
BMC Complementary and Alternative Medicine, Vol 17, Iss 1, Pp 1-14 (2017)
Abstract Background “Horchata” is an herbal mixture infusion consumed in Southern Ecuador; 66% of its plants are anti-inflammatory medicinal plant, and 51% are analgesics. Anti-inflammatory substances can prevent carcinogenesis mediated by cytoto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa7fa492efd647119542f6c662cc26bb
Autor:
Hernández Peñas, Carla
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] El presente trabajo final de grado (TFG) desarrolla el diseño estructural de una nave industrial metálica de 2790 m2 de superficie ubicada en el polígono industrial Camí del Mar en Alboraya, Valencia. Esta nave se destinará a la producción
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0aba6d40c072985c45b8c7b2c5b42241
https://hdl.handle.net/10251/185330
https://hdl.handle.net/10251/185330