Zobrazeno 1 - 10
of 5 523
pro vyhledávání: '"honey wine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weleba Muesho Gebremichael, Kiros Hagos Abay, Desta Berhe Sbhatu, Goitom Gebreyohannes Berhe, Gebreselema Gebreyohannes
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39272- (2024)
Mies is a delicious honey wine traditionally processed in Ethiopia and Eritrea. This study aimed to investigate the standardization and characterization of high-quality Mies. The ingredients for Mies preparation were collected, and three formulations
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/397cbc6c37d94276a60caf886923d6d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fentie, Eskindir Getachew, Jeong, Minsoo, Emire, Shimelis Admassu, Demsash, Hundessa Dessalegn, Kim, Min A., Jeon, Hwang-Ju, Lee, Sung-Eun, Tagele, Setu Bazie, Park, Yeong-Jun, Shin, Jae-Ho
Publikováno v:
In Food Research International February 2022 152
Autor:
Fentie, Eskindir Getachew, Jeong, Minsoo, Emire, Shimelis Admassu, Demsash, Hundessa Dessalegn, Kim, Min A., Shin, Jae-Ho
Publikováno v:
In LWT 1 February 2022 155
Autor:
Fentie, Eskindir Getachew1,2 (AUTHOR), Jeong, Minsoo3 (AUTHOR), Emire, Shimelis Admassu2 (AUTHOR), Demsash, Hundessa Dessalegn2 (AUTHOR), Kim, Min-Chul3 (AUTHOR), Lim, Kyeongmo3 (AUTHOR), Shin, Jae-Ho3 (AUTHOR) jhshin@knu.ac.kr
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/4/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Eskindir Getachew Fentie, Minsoo Jeong, Shimelis Admassu Emire, Hundessa Dessalegn Demsash, Min-Chul Kim, Kyeongmo Lim, Jae-Ho Shin
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Ethiopian honey wine is one of the country's most popular spontaneously fermented traditional alcoholic beverages. However, the final product of this natural fermentation system is frequently of poor and inconsistent quality. Furthermore, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c86d7cf7576e4af8bae129187629c6ce
Autor:
Eskindir Getachew Fentie, Minsoo Jeong, Shimelis Admassu Emire, Hundessa Dessalegn Demsash, Min A Kim, Hwang-Ju Jeon, Sung-Eun Lee, Setu Bazie Tagele, Yeong-Jun Park, Jae-Ho Shin
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 42, Iss , Pp 108022- (2022)
This dataset contains raw and analyzed microbial data for the samples of spontaneously fermented Ethiopian honey wine, Tej, collected from three locations of Ethiopia. It was generated using culture independent amplicon sequencing technique. To gain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c328a00299d14e579b7b90e045256918
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.