Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"honey origin"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 20, p 4940 (2024)
The rise in honey production and imports into the United States necessitates the need for robust methods to authenticate honey origin and ensure consumer safety. This review addresses the scope of honey authentication, with a specific focus on the ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16e4be3f38c144048731c2cfcf6d4897
Autor:
Cosimo Taiti, Giorgia Guardigli, Simone Babbini, Elettra Marone, Elisa Masi, Diego Comparini, Stefano Mancuso
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 37, Iss 3 (2023)
This article focuses on the comprehensive characterization of Italian honeys using various physico-chemical analyses and their volatile organic compounds (VOCs) fingerprint obtained through the PTR-ToF-MS technology. Honey characteristics, including
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17f86839b5d84f59b39eb0394b5b56c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alma Mater Studiorum Università di Bologna-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e8b6daa8a75db5ef78c4f11ed49489fd
http://hdl.handle.net/11585/593649
http://hdl.handle.net/11585/593649