Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"honey colour"'
Autor:
Tomičić, Klara
Boja meda je karakteristično svojstvo svakog meda, a može se pripisati prisutnosti različitih sastavnih molekula meda poput melanoidina, Maillardovih produkata, proteina, polifenola, flavonoida, slobodnih aminokiselina, mineralnih tvari, vitamina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::834dc4cae405cbf0480c2df69f9a8fc3
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:1480/datastream/PDF
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:1480/datastream/PDF
Autor:
Lee Suan Chua
This study investigated the effects of thermal treatment on Tualang honey sample in terms of honey colour and heat-induced small metabolites. The heating process was carried out in a temperature controlled water batch at 90oC for 4 hours. The honey s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a9b691a2ec6fe200064d9729d9228430
Autor:
António M. Peres, Luís G. Dias, Adélio A. S. C. Machado, Ana C. A. Veloso, Leticia M. Estevinho, Mara E.B.C. Sousa
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Colour and floral origin are key parameters that may influence the honey market. Monofloral light honeys are more demanded by consumers, mainly due to their flavour, being more valuable for producers due to their higher price when compared to darker
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.