Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"homemade yogurt"'
Autor:
Minjee Lee, Won-Yeong Bang, Han-Bin Lee, Soo-Yeon Yang, Kyu-Shik Lee, Hae-Ji Kang, Sun-Mee Hong, Jungwoo Yang
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 10, p 2063 (2024)
Lactic acid bacteria (LAB) are probiotic microorganisms widely used for their health benefits in the food industry. However, recent concerns regarding their safety have highlighted the need for comprehensive safety assessments. In this study, we aime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f08b4bbb6b341f8bde4bc3b00dba94f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Omer CELIK, Hasan TEMIZ
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 21, Iss 3, Pp 461-475 (2020)
This study aimed to bring out chemical, physical, and microbiological quality together with volatile aroma profiles of traditional yogurts collected from the highlands of Ordu and Giresun cities in the Black Sea Region (Turkey). For this purpose, 24
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f423e04c9d4d0c82648e617986346c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muzga, Nika
Jogurt spada med fermentirane mlečne izdelke. Pridobimo ga s fermentacijo mleka, kjer bakterije mlečni sladkor pretvarjajo v mlečno kislino. Pri tem mleko koagulira in dobimo značilno gel strukturo jogurta. Cilj diplomske naloge je bil ugotoviti,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::ab1a74054cc838be55d0a4dc72a4d393
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-116001
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-116001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.