Zobrazeno 1 - 10
of 9 047
pro vyhledávání: '"homemade food"'
Autor:
Mohammed Muneerali Thottoli, Tif Said Suhail Al Mazroui, Duaa Suleiman Amur Al Hoqani, Maather Mohammed Al-Alawi
Publikováno v:
Multidisciplinary Business Review, Vol 16, Iss 2 (2023)
This study aims to examine the marketability of homemade food and to understand the need for an entrepreneurial venture start-up in Oman. In addition, it explores barriers to buying or selling homemade food. The research is based on a qualitative stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec19162dfd8d458f908b15f0c7cf32e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Austdal, Håkon, Vaale-Hallberg, Marie
Publikováno v:
European Food and Feed Law Review, 2016 Jan 01. 11(1), 60-62.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43958619
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The homemade food market : An empirical analysis of potential factors determining consumer behaviour
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2014, Vol. 4, Issue 1, pp. 32-58.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JADEE-03-2013-0013
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 10, Iss 1, Pp 1-6 (2017)
Abstract Objective Optimal nutrition from early age reduces the risk of developing non-communicable diseases later in life. The aim of this study was to examine the long-term effect on toddlers’ fruit and vegetable intake and sweet beverages, and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36b740af7ed140f5a59457688657f69b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Research Notes. 11/21/2017, Vol. 10, p1-6. 6p. 3 Charts.
Autor:
Elisa Mazza, Yvelise Ferro, Roberta Pujia, Samantha Maurotti, Tiziana Montalcini, Arturo Pujia
Publikováno v:
Journal of Education and Health Promotion, Vol 10, Iss 1, Pp 427-427 (2021)
BACKGROUND: The 2019 coronavirus disease (COVID-19) lockdown has caused significant changes in everyday life. This study evaluated the effect of the COVID-19 quarantine on dietary and alcohol consumption habits and body weight of Italian university s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e7a3779e046406b8c4d8f1eee6ac85d