Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"home-prepared food"'
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 16, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background Despite inconclusive evidence, the idea that a lack of home food preparation and skills is a limiting factor in achieving a healthy diet is widespread. Cooking skills interventions proliferate, and several countries now mention co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/346e350d3c1d4333bd61aa807419433b
Autor:
Juan Francisco Haro-Vicente, Maria Jose Bernal, Luis Manuel Sanchez-Siles, Michelle Klerks, Sergio Román
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 18, Iss 1982, p 1982 (2021)
Volume 18
Issue 4
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 18, Iss 1982, p 1982 (2021)
Volume 18
Issue 4
The introduction of complementary foods is a crucial stage in the development and determination of infants’ health status in both the short and longer-term. This study describes complementary feeding practices among infants and toddlers in Spain. A
Autor:
Clifford Astbury, Chloe
A significant amount of energy and resource has been devoted to promoting home food preparation, based on the hypothesis that it is an important, modifiable determinant of diet composition and quality. Ideas about the importance of home food preparat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3417661f59ece2d9ba0832350043fcf3
Autor:
Petra, Skerlecz
Az egészséges táplálkozás rendkívül fontos a különböző krónikus betegségek, valamint a túlsúly és elhízás megelőzése szempontjából. Korábbi kutatások szerint a különböző, táplálkozással kapcsolatos betegségek megjelen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::34c3df7f4723969d18671b927d5027af
Publikováno v:
The International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 16, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 16, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Background Despite inconclusive evidence, the idea that a lack of home food preparation and skills is a limiting factor in achieving a healthy diet is widespread. Cooking skills interventions proliferate, and several countries now mention cooking in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deleja, Katja
Publikováno v:
Maribor
V diplomski nalogi smo primerjali hranilne snovi v komercialni hrani za pse, v primerjavi z doma pripravljenimi obroki za pse. Primerjali smo suho, mokro, surovo zamrznjeno in liofilizirano hrano. Pri vsaki hrani smo naključno izbrali 3 primere hran
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::c195cd0d3554d3534b110857ac61bbf1
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=72117
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=72117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.