Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"home used test"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 632 (2023)
The present study investigated the effects of the evaluation environment and sample number on liking ratings within the same testing session. It comprised two experiments that determined consumer taste ratings of the following food products: (1) almo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19abbeb210314b54bd6bb8534741f627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 84, pp.103937. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.103937⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 84, pp.103937. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.103937⟩
International audience; Check-All-That-Apply (CATA) is a popular method used for collecting word-based sensory descriptions from consumers. Free-Comment (FC), as a response to open-ended questions, is an interesting alternative because it removes bia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::12f7743d6fdc05b9e56d84e9d336d058
https://hal.inrae.fr/hal-02865979
https://hal.inrae.fr/hal-02865979
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2019, 77, pp.102-108. ⟨10.1016/j.foodqual.2019.05.011⟩
13. Pangborn sensory science symposium
13. Pangborn sensory science symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom. 1 p., 2019
Food Quality and Preference, Elsevier, 2019, 77, pp.102-108. ⟨10.1016/j.foodqual.2019.05.011⟩
13. Pangborn sensory science symposium
13. Pangborn sensory science symposium, Jul 2019, Edinburgh, United Kingdom. 1 p., 2019
Type d'article : méthodologie, recherche et revue.; International audience; The recording of facial expressions allows for implicit measurement of emotional states over time. The present study investigated whether these recordings can be acquired, u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3c2aab901ffff5588fa8e895970f338f
https://hal.inrae.fr/hal-02620838
https://hal.inrae.fr/hal-02620838
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 86, pp.104008. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.104008⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 86, pp.104008. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.104008⟩
Temporal Dominance of Sensations (TDS) and Temporal-Check-All-That-Apply (TCATA) are the most popular methods used with consumers for the temporal sensory characterization of a set of products. However, TDS and TCATA share the same limitation: they r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.