Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"home preparation"'
Autor:
Barbora Petrů Puhrová
Publikováno v:
Acta Paedagogica Vilnensia, Vol 51 (2024)
The study deals with parental involvement in the child’s home preparation. The qualitative research with parents of primary school pupils showed the parental homework attitudes and conditions, and reflected changes and strategies in home preparatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b69b03520d9a45aa843c930a5e98ff1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
National Institute for Public Health and the Environment (RIVM), the Netherlands, M Pesciaroli, JE Chardon, EG Evers
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 16, Iss S1, Pp n/a-n/a (2018)
Abstract EFSA regards the household as a stage in the food chain that is important for the final number of food‐borne infections. The fate of a pathogen in the private kitchen largely depends on consumer hygiene during preparation of food and on it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1157133fff024fbcb741fb36ac422210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Königová, Kristýna
This bachelor's thesis examines the transition of young people from orphanages into independent life. The work illustrates the changes these young people experience during late adolescence and the specifics of said changes, which differ from juvenile
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::8cac6f47128102dacdbe8df5d6e61773
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511387
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511387
Autor:
MONTAGOVÁ, Kristina Simona
This bachelor thesis investigates and describes the spectrum of the parental ways which parents use to help their children (in the early school age) during the home preparation for school or during the home-based distance education. The investigation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::20c355617af48eaf302a17cac4f23e15
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-515912
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-515912
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 300:53-63
Microbial survival of heating and cross-contamination are the two transmission routes during food preparation in the consumers' kitchen that are relevant for QMRA (Quantitative Microbial Risk Assessment). The aim of the present study was to extend th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького
На основі опрацьованих джерел проаналізовано аспекти родинного виховання Косачів, які містять елементи демократичної освіти, чим засв
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1859::eb21ef49c8a548685b383dd781c71b29
https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/56249
https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/56249