Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"histological quality"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digestive Diseases and Sciences. 60:217-225
Polypectomy with jumbo forceps (JF) and polypectomy with hot biopsy forceps (HBF) are still widely used techniques for removal of diminutive colorectal polyps (DCPs). JF may be more effective for the removal of DCPs because of their larger size. To e
Autor:
Çiğdem Sezer, Aksem Aksoy, Özgür Çelebi, Turgay Deprem, Metin Öğün, Nebahat Bilge Oral, Leyla Vatansever, Abamüslüm Güven
Publikováno v:
Eurasian Journal of Veterinary Sciences, Vol 29, Iss 3, Pp 143-149
Aim: This study was conducted for the purpose of identifying the microbiological, physico-chemical and histological aspects of quality criteria in sausage-like products obtained from local markets and different samples of fermented sausages produced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9257c0f0a3ab4060b8ca1b2d46ecb3ae
Autor:
SEZER, Çiğdem, AKSOY, Aksem, ÇELEBİ, Özgür, DEPREM, Turgay, ÖĞÜN, Metin, ORAL, Nebahat Bilge, VATANSEVER, Leyla, GÜVEN, Abamüslüm
Publikováno v:
Volume: 29, Issue: 3 143-149
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Amaç: Bu çalışmada Kars ilinde yerel kasapların geleneksel yöntemle ürettikleri fermente sucuklar ile marketlerden temin edilen sucuk ve sucuk benzeri ürünlerin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve histolojik kalitelerinin belirlemesi amaçland
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a761345c3729f25e9948513dc9121c66
https://dergipark.org.tr/tr/pub/eurasianjvetsci/issue/24806/262076
https://dergipark.org.tr/tr/pub/eurasianjvetsci/issue/24806/262076
Autor:
Sezer, Çiğdem, Aksoy, Aksem, Çelebi, Özgür, Deprem, Turgay, Öğün, Metin, Oral, Nebahat Bilge, Vatansever, Leyla, Güven, Abamüslüm
Amaç: Bu çalışmada Kars ilinde yerel kasapların geleneksel yöntemle ürettikleri fermente sucuklar ile marketlerden temin edilen sucuk ve sucuk benzeri ürünlerin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve histolojik kalitelerinin belirlemesi amaçland
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::ff5663017a2f1bbe4e10254b0dec11f9
https://hdl.handle.net/20.500.12395/44091
https://hdl.handle.net/20.500.12395/44091
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
54. Jahrestagung der Norddeutschen Orthopädenvereinigung e.V.; 20050616-20050618; Hamburg; DOC05novEP07 /20050613/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1175::9d8d7f303483e3a922365d350fc0d000
http://www.egms.de/en/meetings/nov2005/05nov089.shtml
http://www.egms.de/en/meetings/nov2005/05nov089.shtml
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.