Zobrazeno 1 - 10
of 810
pro vyhledávání: '"histatin 3"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 10 February 2021 327:9-17
Autor:
Shih, Yu-En, Lin, Yu-Chih, Chung, Tse-yu, Liu, Mei-Chun, Chen, Guan-Heng, Wu, Chia-Chang, Tzen, Jason T.C.
Publikováno v:
In Journal of Food and Drug Analysis October 2017 25(4):828-836
Autor:
Yu-En Shih1, Yu-Chih Lin1, Tse-yu Chung1, Mei-Chun Liu1, Guan-Heng Chen1, Chia-Chang Wu2, Tzen, Jason T. C.1 tctzen@dragon.nchu.edu.tw
Publikováno v:
Journal of Food & Drug Analysis. Oct2017, Vol. 25 Issue 4, p828-836. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 22 May 2009 284(21):14316-14325
Autor:
Jason T.C. Tzen, Tse-Yu Chung, Chia-Chang Wu, Mei-Chun Liu, Yu-Chih Lin, Yu-En Shih, Guan-Heng Chen
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis, Vol 25, Iss 4, Pp 828-836 (2017)
Astringency, a sensory characteristic of food and beverages rich in polyphenols, mainly results from the formation of complexes between polyphenols and salivary proteins, causing a reduction of the lubricating properties of saliva. To develop an in v
Publikováno v:
Journal of biotechnology. 327
In this study, single-stranded DNA aptamers that switch structural conformation upon binding to the salivary peptide histatin 3 have been reported for the first time. Histatin 3 is an antimicrobial peptide that possesses the capability of being a the
Autor:
Ojha, Yagya Raj
The development of detection methods for the novel biomarkers can have a significant impact on the research and clinical applications such as drug discovery, disease diagnosis, and treatment monitoring. Histatin 3 (H3) is an antimicrobial salivary pe
Autor:
Castagnola, Massimo ‡, §, ¶, Inzitari, Rosanna ‡, Rossetti, Diana Valeria ‡, Olmi, Chiara ‡, Cabras, Tiziana ∥, Piras, Vincenzo **, Nicolussi, Paola ‡‡, Sanna, Maria Teresa ∥, Pellegrini, Mariagiuseppina ∥, Giardina, Bruno ‡, §, Messana, Irene §, ∥
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 1 October 2004 279(40):41436-41443