Zobrazeno 1 - 10
of 313
pro vyhledávání: '"hipe"'
Publikováno v:
شیمی کاربردی روز, Vol 19, Iss 73, Pp 111-122 (2024)
Porous polymeric materials (poly HIPEs) have attracted considerable attention in many fields focused on biomaterial applications. In this research, co-polymeric hydrogels of poly (HEMA-co-NVP) were synthesized in the emulsion phase. Poly (HEMA-co-NVP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/063fea44deb64a2f9400b8dbd3071fa0
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2748 (2024)
Tofu quality is determined by a controlled coagulation process using a W/O/W emulsion coagulant. The impact of adding soy protein isolate (SPI) to the inner water phase on the stability of W/O/W high-internal-phase emulsions (HIPEs) and its applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15e13fd763224627b5fee3ad323f50d6
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 5, p 335 (2024)
Herein, the starch nanocrystal/tannic acid (ST) complex particles, which were prepared based on the hydrogen bond between starch nanocrystal (SNC) and tannic acid (TA), were successfully used to stabilize the HIPPE gels. The optimal TA concentration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3697fde2d2840459b9fc065208194f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
e-Polymers, Vol 20, Iss 1, Pp 185-193 (2020)
High internal phase emulsions (HIPEs) are among complex biphasic fluids that expand on the traditional emulsion compositions, for instance, for the preparation of macroporous polymers by emulsion templating. The use of deep eutectic solvents (DESs) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2b02be38d494ad481ec3ad6034759b9
Improving Pea Protein Emulsifying Capacity by Glycosylation to Prepare High-Internal-Phase Emulsions
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 870 (2023)
Pea protein has been extensively studied because of its high nutritional value, low allergenicity, environmental sustainability, and low cost. However, the use of pea protein in some food products is hindered due to the low functionality of pea prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a334c9e3b8434d94967a9a9f3f3180d1