Zobrazeno 1 - 10
of 424
pro vyhledávání: '"hindgut fermentation"'
Publikováno v:
Microbiome, Vol 11, Iss 1, Pp 1-22 (2023)
Abstract Background Modern dairy diets have shifted from being forage-based to grain and energy dense. However, feeding high-starch diets can lead to a metabolic disturbance that is linked to dysregulation of the gastrointestinal microbiome and syste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a3a0c2ce97415b9a1e02e84c26377f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
IntroductionThe objective of this study was to investigate the effects of N-carbamylglutamate (NCG) supplementation on the growth performance, hindgut microbiota composition, and short-chain fatty acid (SCFA) contents in Charollais and Small Tail Han
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f6a16e164364e4ba27ecfb9c241e668
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zaira Pardo, Iván Mateos, Cristina Saro, Rómulo Campos, Héctor Argüello, Manuel Lachica, María José Ranilla, Ignacio Fernández-Fígares
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 6, p 1102 (2023)
We investigated the effects of betaine and zinc on the in vitro fermentation of pigs under heat stress (HS). Twenty-four Iberian pigs (43.4 ± 1.2 kg) under HS (30 °C) were assigned to treatments for 4 weeks: control (unsupplemented), betaine (5 g/k
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26635686dbae4f54a306a48e60f3d06c
Autor:
Yu Bai, Xingjian Zhou, Jinbiao Zhao, Zhenyu Wang, Hao Ye, Yu Pi, Dongsheng Che, Dandan Han, Shuai Zhang, Junjun Wang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2022)
Effects of different dietary fiber (DF) sources on short-chain fatty acids (SCFA) production and absorption in the hindgut of growing pigs were studied by an in vivo–vitro (ileal cannulated pigs and fecal inoculum-based fermentation) method. Thirty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebfc9c1a883d49c9847774247b3fdee3
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 5, p 799 (2023)
The objectives were to determine the effects of graded inclusion rates of wheat bran (WB) on apparent ileal (AID), apparent total tract (ATTD), and hindgut digestibility of nutrients and tested the influence of ileal digesta collection on proceeding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60ebb890f84f463d882a15497faf98f9
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 8 (2021)
The study investigated the impact of soybean protein from different processing on the performance, dietary nitrogen digestibility, cecal fermentation characteristics, and bacterial community in newly weaned piglets. The piglets were allocated to two
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/423e6bb0e2694bd7969eb47d01a01d09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.