Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"highly unsaturated fatty acids (HUFA)"'
Autor:
Lands Bill
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 23, Iss 1, p D114 (2016)
Many enzymes metabolizing essential fatty acids (EFA) do not discriminate much between the n-3 and n-6 structures. Thus, relative abundances of competing n-3 and n-6 acids influence relative rates of reaction during hydrolysis, activation, elongation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffe0732165264ac5ade7f32538ca1ac5
Autor:
Anne Ferlay, Maria Rosaria Melis, Maria Cristina Mele, Lina Cordeddu, Elisabetta Murru, Margherita Addis, Yves Chilliard, M. Coakley, Catherine Stanton, Erika Desogus, G. Piredda, Gianfranca Carta, Giorgio Cannelli, Sebastiano Banni, R.P. Ross, Claudia Manca, Hastimansooreh Ansar
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, MDPI, 2018, 19 (6), pp.1730. ⟨10.3390/ijms19061730⟩
Volume 19
Issue 6
International Journal of Molecular Sciences 6 (19), 1730. (2018)
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 6, p 1730 (2018)
International Journal of Molecular Sciences, MDPI, 2018, 19 (6), pp.1730. ⟨10.3390/ijms19061730⟩
Volume 19
Issue 6
International Journal of Molecular Sciences 6 (19), 1730. (2018)
International Journal of Molecular Sciences, Vol 19, Iss 6, p 1730 (2018)
n-3 highly unsaturated fatty acids (n-3 HUFA) directly and indirectly regulate lipid metabolism, energy balance and the inflammatory response. We investigated changes to the n-3 HUFA score of healthy adults, induced by different types and amounts of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7a32c9f0961d5692490fffc1806a44f0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01854609/file/2018_Murru_Int_J_Mol_Sci.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01854609/file/2018_Murru_Int_J_Mol_Sci.pdf
Autor:
Julia K Bird, Michael I. McBurney
Publikováno v:
Nutrients, Vol 9, Iss 8, p 842 (2017)
Nutrients; Volume 9; Issue 8; Pages: 842
Nutrients
Nutrients; Volume 9; Issue 8; Pages: 842
Nutrients
Eicosapentaenoic acid (EPA, C20:5n-3) and docosahexaenoic acid (DHA, C22:6n-3) are important fatty acids for the retina and brain. More than 95% of Americans have suboptimal EPA + DHA blood concentrations. This cross-sectional employer-based study as
Autor:
Bill Lands
Publikováno v:
Progress in Lipid Research. 55:17-29
Current public advice from the Food and Nutrition Board (FNB) about essential fatty acids (EFA) has limited quantitative details about three processes: (1) similar dynamics for n-3 linolenic and n-6 linoleic polyunsaturated fatty acids (PUFA) in main
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bill Lands
Publikováno v:
Nutrients, Vol 4, Iss 9, Pp 1338-1357 (2012)
Nutrients
Nutrients
Essential fatty acids (EFA) are nutrients that form an amazingly large array of bioactive mediators that act on a large family of selective receptors. Nearly every cell and tissue in the human body expresses at least one of these receptors, allowing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Geay, Florian
In the context of the fish farming industry needing to substitute the animal food (meal and oil) by vegetable ingredients, the main objective of this thesis was to study the long-term effects of a diet exclusively composed by plant products on the me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________7::063104cd00acbb49062015378bbf5fdf
https://archimer.ifremer.fr/doc/00048/15925/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00048/15925/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.