Zobrazeno 1 - 10
of 2 170
pro vyhledávání: '"highly unsaturated fatty acids (HUFA)"'
Autor:
Lands, Bill
Publikováno v:
In Prostaglandins and Other Lipid Mediators November 2017 133:4-10
Autor:
Bibus, Doug, Lands, Bill
Publikováno v:
In Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids (PLEFA) August 2015 99:19-23
Publikováno v:
بومشناسی آبزیان, Vol 5, Iss 3, Pp 124-138 (2016)
In this study, the combined effect of different levels of dietary n-3 HUFAs with α-Tocopherol on changes in the structure of intestine and pyloric caeca and fatty acids profile of Caspian salmon, Salmotrutta caspius, fry (initial weight of 600 ± 25
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d142aa21a72344689a20d96f675fc960
Publikováno v:
In Aquaculture 2008 277(3):293-302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doug Bibus, Bill Lands
Publikováno v:
Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids (PLEFA). 99:19-23
People eating different balances of omega-3 and omega-6 nutrients develop predictably different proportions of competing highly unsaturated fatty acids (HUFA) in their tissue lipids. While epidemiological studies have associated wide differences in H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bill Lands
Publikováno v:
Prostaglandinsother lipid mediators. 133
A hyperbolic, saturable, competitive dynamic of ligand binding to metabolic enzymes and lipid mediator receptors gives non-linear dose-response interactions that need careful management when planning or interpreting nutrient-based interventions. Rela
Publikováno v:
Cardiology. 125:223-231
Objectives: To explore the rationale for ω-3 fatty acids in heart failure treatment, the dosage of EPA (eicosapentaenoic acid) and DHA (docosahexaenoic acid) for replacing low levels of highly unsaturated fatty acids (HUFA deficiency) was examined.