Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"highland barley starch"'
Autor:
Jiaxin Li, Ran Lin, Mengzi Nie, Aixia Wang, Xue Gong, Lili Wang, Liya Liu, Bin Dang, Xijuan Yang, Fengzhong Wang, Li-Tao Tong
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101915- (2024)
This study evaluated the effects of four highland barley proteins (HBPs), namely albumin, globulin, gliadin and glutenin, on the retrogradation and in vitro digestion properties of highland barley starch (HBS). The results showed globulin had the mos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3301a86457214779b9332d8783d0cc37
Autor:
Li, Jiaxin a, 1, Lin, Ran a, b, 1, Nie, Mengzi a, Wang, Aixia a, Gong, Xue a, Wang, Lili a, Liu, Liya a, Dang, Bin c, Yang, Xijuan c, Wang, Fengzhong a, ⁎, Tong, Li-Tao a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Ran Lin, Mengzi Nie, Jiaxin Li, Aixia Wang, Xue Gong, Fengzhong Wang, Lili Wang, Liya Liu, Bin Dang, Xijuan Yang, Xijun Lian, Li-Tao Tong
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1211 (2024)
This study evaluated the effects of four highland barley proteins (HBPs), namely, albumin, globulin, gliadin and glutenin, on the short-term retrogradation of highland barley starch (HBS). The findings reveal that HBPs could reduce the viscosity, sto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12b8d8106b16405ca03d943073733670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 387 (2023)
Highland barley (HB) is a nutritious crop with excellent health benefits, and shows promise as an economically important crop with diverse applications. Starch is the main component of HB and has great application potential owing to its unique struct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03e311a776c341008859e617f81d78cf
Autor:
Mengzi Nie, Chunhong Piao, Jiaxin Li, Yue He, Huihan Xi, Zhiying Chen, Lili Wang, Liya Liu, Yatao Huang, Fengzhong Wang, Litao Tong
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 19, p 6524 (2022)
The purpose of this study was to compare the gelatinization and retrogradation properties of highland barley starch (HBS) using different extraction methods. We obtained HBS by three methods, including alkali extraction (A-HBS), ultrasound extraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5bbb935e43a4e96a39680483937b4b1