Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"highbush blueberry cultivars"'
Publikováno v:
Agronomy, Vol 10, Iss 10, p 1598 (2020)
A greenhouse experiment was carried out on the use of Serendipita indica, an endomycorrhizal-like fungus, to increase the resistance of three highbush blueberry cultivars Chandler, Darrow and Spartan to the pathogen Phytophthora cinnamomi. The cultiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e7c5e8cf1b4f1591cf5dd969d42025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 10, Iss 1598, p 1598 (2020)
A greenhouse experiment was carried out on the use of Serendipita indica, an endomycorrhizal-like fungus, to increase the resistance of three highbush blueberry cultivars Chandler, Darrow and Spartan to the pathogen Phytophthora cinnamomi. The cultiv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SEZAİ ERCİŞLİ, MILENA POLEDICA, DRAGAN RADIVOJEVIC, JELENA DRAGISIC MAKSIMOVIC, VUK MAKSIMOVIC, JASMINKA MILIVOJEVIC
Publikováno v:
Turkish Journal of Biology
The chemical fruit composition, phenolic profile, and corresponding total antioxidant activity of bilberry (Vaccinium myrtillus) and 2 commercial blueberry cultivars (Vaccinium corymbosum) were analyzed. Results from this study showed that cultivar B
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fcdeb7f2d9432bf38043fec379d27651
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3065
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3065
Autor:
Jasminka Milivojevic, Vuk Maksimović, Mihailo Nikolic, Dragan Radivojević, J. Bogdanović Pristov
Publikováno v:
Acta Horticulturae
This study characterizes the fruit quality attributes and illustrates the differences in biometrical characteristics, taste- and health-related compounds present in wild bilberry (V. myrtillus) and two commercial blueberry cultivars of V. corymbosum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f5c895f29abec905de82af48bfeecbe2
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2830
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2830
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.