Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"high-speed shearing"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101544- (2024)
This study extracted bioactive compounds from Paris polyphylla roots by utilizing natural deep eutectic solvents (NADES) and novel extraction techniques. Eight different NADES were prepared and evaluated. The results show that the ratio of lactic aci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bfab30b64c2480ca9a9786139c0ea96
Autor:
Vo, Tan Phat a, b, 1, ⁎, Mai Tran, Thi Thanh a, b, Ngan Tran, Thuy Thuy a, b, Duong, Ngoc Minh a, b, Vu, Minh Thao a, b, Thi Ho, Thai Anh a, b, 1, Tu Ha, Vo Thien a, b, Huy Ha, Nguyen Minh a, b, Nguyen, Dinh Quan a, b, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 February 2025 419
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 210-218 (2023)
Objective: To investigate the optimal process for preparing peppermint essential oil/β-cyclodextrin (β-CD) inclusion complex using high-speed shearing combined with freeze-drying. Methods: The effects of freeze-drying and vacuum drying, high-speed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfabb7627b8b4383b17025e5c8c052d1
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2661 (2024)
Modernization has led to a large convenience food market, and the demand for freeze-dried (FD) soup products is increasing in the Republic of Korea. FD soup products are easy to eat without cooking and can be stored for long periods. However, it is o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b59f53d57c104e88b0c6ba7f2087241a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract The present study aimed to investigate the functional properties of soybean protein isolate (SPI) treated with alkaline protease and high-speed shearing homogenization. Alkaline protease-hydrolyzed SPIs that were characterized by varying deg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f532c36a0d542aeb2dde9e034b29669
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.