Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"high-protein snack"'
Autor:
Aderonke Ibidunni Olagunju, Titilope Ifeolu Arigbede, Idowu Sunday Oyeleye, Solomon Akinremi Makanjuola, Esther Taiwo Oyebode, Adenike Christianah Enikuomehin
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Snack products are evolving as new carriers of functional ingredients with nutritional and health-promoting benefits. A blend of whole grains is increasingly being utilized to harness the functional potential of the grain mix. Amaranth, acha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73c1a8cd574543dea70b5f37084e1cf3
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2411 (2024)
Blowing agent-assisted extrusion cooking is a novel processing technique that can alter the expansion of extruded snacks and, thus, enhance their physical appeal, such as texture. However, to this day, this technique has only been studied for ingredi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b23da99a71d4bd5bb2f1c9cd2f1bad1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masoud Amini, Omid Asbaghi, Damoon Ashtary-Larky, Zahra Sohrabi, Reza Bagheri, Neda Cheraghloo, Nader Moeinvaziri, Frédéric Dutheil, Michael Nordvall, Gholamreza Moradpour, Alexei Wong, Neda Haghighat
Publikováno v:
Nutrients
Volume 13
Issue 7
Nutrients, MDPI, 2021, 13 (7), pp.2266. ⟨10.3390/nu13072266⟩
Nutrients, 2021, 13 (7), pp.2266. ⟨10.3390/nu13072266⟩
Nutrients, Vol 13, Iss 2266, p 2266 (2021)
Volume 13
Issue 7
Nutrients, MDPI, 2021, 13 (7), pp.2266. ⟨10.3390/nu13072266⟩
Nutrients, 2021, 13 (7), pp.2266. ⟨10.3390/nu13072266⟩
Nutrients, Vol 13, Iss 2266, p 2266 (2021)
(1) Background: The favorable effects of high protein snacks on body composition and appetite status in lean and athletic populations have been illustrated previously. However, the effects of soy-enriched high protein snacks have not been investigate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsuo, Tatsuhiro
Publikováno v:
香川大学農学部学術報告. 58(111):13-20
application/pdf
We examined the effects of a voluntary resistance exercise together with high‐protein snacks on bone mass and strength in rats given glucocorticoid‐injections as a model of age‐related osteopenia. Forty‐eight male Wistar
We examined the effects of a voluntary resistance exercise together with high‐protein snacks on bone mass and strength in rats given glucocorticoid‐injections as a model of age‐related osteopenia. Forty‐eight male Wistar
Autor:
Matsuo, Tatsuhiro
Publikováno v:
香川大学農学部学術報告. 56:15-22
application/pdf
We examined the effects of a voluntary resistance exercise (climbing) together with high-protein snacks (60% prottin) on bone mass in rats given glucocorticoid-injections (2 mag/kg/day) as a model of age-related osteopenia. Fifty
We examined the effects of a voluntary resistance exercise (climbing) together with high-protein snacks (60% prottin) on bone mass in rats given glucocorticoid-injections (2 mag/kg/day) as a model of age-related osteopenia. Fifty
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.