Zobrazeno 1 - 10
of 1 597
pro vyhledávání: '"high-protein snack"'
Publikováno v:
Amerta Nutrition, Vol 6, Iss 4, Pp 351-354 (2022)
Background: Tempeh is a fermented soybean product which high in protein, that beetroot also contains protein and antioxidant compounds. The substitution of tempeh flour and beetroot flour for the cookies can increase the protein nutritional value in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0da6b553c9044efd8f1b9b60342bfebb
Autor:
Jiapong, Sutharut1, Ruttarattanamongkol, Khanitta1 khanittar@nu.ac.th
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2021, Vol. 10 Issue 4, p680-684. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramos, Katherine Pérez1 20101493@lamolina.edu.pe, Peñafiel, Carlos Elías1, Soriano, Víctor Delgado1
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. oct-dec2017, Vol. 8 Issue 4, p377-388. 12p.
Autor:
S. Gunyaphan, A. Nana, R. Chamchan, C. Khemthong, Nattira On-Nom, C. Chupeerach, Uthaiwan Suttisansanee
Publikováno v:
Food Research. 4:51-55
Snack bars are convenient and nutritious food composed of several ingredients. It also can be supplemented by some health-promoting substances such as pea protein isolate (PPI). The aim of this study was to formulate a high-protein snack bar using pe
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 10:680-684
Direct expanded or ready-to-eat (RTE) snacks fortified with Sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) seed meal, a by-product of oil extraction process, were developed using a co-rotating twin-screw extruder. The composite blends of various amounts of Sa
Autor:
Aderonke Ibidunni Olagunju, Titilope Ifeolu Arigbede, Idowu Sunday Oyeleye, Solomon Akinremi Makanjuola, Esther Taiwo Oyebode, Adenike Christianah Enikuomehin
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Snack products are evolving as new carriers of functional ingredients with nutritional and health-promoting benefits. A blend of whole grains is increasingly being utilized to harness the functional potential of the grain mix. Amaranth, acha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73c1a8cd574543dea70b5f37084e1cf3