Zobrazeno 1 - 10
of 1 626
pro vyhledávání: '"high-protein snack"'
Publikováno v:
Amerta Nutrition, Vol 6, Iss 4, Pp 351-354 (2022)
Background: Tempeh is a fermented soybean product which high in protein, that beetroot also contains protein and antioxidant compounds. The substitution of tempeh flour and beetroot flour for the cookies can increase the protein nutritional value in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0da6b553c9044efd8f1b9b60342bfebb
Autor:
Jiapong, Sutharut1, Ruttarattanamongkol, Khanitta1 khanittar@nu.ac.th
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2021, Vol. 10 Issue 4, p680-684. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramos, Katherine Pérez1 20101493@lamolina.edu.pe, Peñafiel, Carlos Elías1, Soriano, Víctor Delgado1
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. oct-dec2017, Vol. 8 Issue 4, p377-388. 12p.
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 10:680-684
Direct expanded or ready-to-eat (RTE) snacks fortified with Sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) seed meal, a by-product of oil extraction process, were developed using a co-rotating twin-screw extruder. The composite blends of various amounts of Sa
Autor:
S. Gunyaphan, A. Nana, R. Chamchan, C. Khemthong, Nattira On-Nom, C. Chupeerach, Uthaiwan Suttisansanee
Publikováno v:
Food Research. 4:51-55
Snack bars are convenient and nutritious food composed of several ingredients. It also can be supplemented by some health-promoting substances such as pea protein isolate (PPI). The aim of this study was to formulate a high-protein snack bar using pe
Publikováno v:
Journal of Food Science. 84:1621-1630
A chickpea-based high protein, ready-to-eat snack was prepared using six chickpea types. The chickpea seeds and their corresponding snack products were analyzed for proximate composition, antinutrients, and select quality parameters. Chickpea types h