Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"high-fat food"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
The study aimed to explore the similarities and differences in gut microorganisms and their functions in regulating body mass in Eothenomys miletus across different altitudes in the Hengduan Mountains when exposed to a high-fat diet. Eothenomys milet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb53c99410124b58a9f4e2a006567366
Autor:
Lilian R. Braga, Maria Graciele Oliveira, Leonardo M. Pérez, Ellen T. Rangel, Fabricio Machado
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2745 (2024)
Antioxidant films were prepared using poly(vinyl chloride) (PVC) incorporated with 0.5% or 1.0% zinc oxide (ZnO)-flavonoid (quercetin or morin) nanoparticles (NPZnO-Q% or NPZnO-M%) via the casting method. NP incorporation within the polymer matrix in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d529162356491385715c92cc865ca2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 12 (2021)
Animal experiments have demonstrated that diets high in fats create a harmful environment for developing sperm cells, contributing to impaired reproductive health and induced risk for chronic diseases in the next generation. Changes at the level of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/641464f22b8e4b3a8b74e049cc889baf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 11 (2020)
BackgroundDespite the growing literature about recovery from eating disorders (EDs), it is still unknown if women who report being recovered from EDs present with differing implicit attitudes about high-fat (vs. low-fat) food relative to women who re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbfe6e30a4944d7eb77a7f985e9e8ed1
Publikováno v:
Molecular Brain, Vol 11, Iss 1, Pp 1-7 (2018)
Abstract Drowsiness is an awake state with increased sleep drive, yet the neural correlates and underlying mechanisms remains unclear. Here, we established a mouse model of drowsiness, where mice are fasted for 1 day and then allowed to overeat high-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cde2126a46742b7aeb172be1ee638df
Autor:
Shi-Ning Deng, Yu-Hua Yan, Tai-Lin Zhu, Bing-Ke Ma, Hui-Ran Fan, Yan-Mei Liu, Wei-Guang Li, Fei Li
Publikováno v:
Frontiers in Psychiatry, Vol 10 (2019)
Memantine hydrochloride is an uncompetitive N-methyl-D-aspartate (NMDA) antagonist for treatment of moderate-to-severe Alzheimer's disease. Several studies have shown that memantine can significantly correct the binge-like eating behavior in human an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09473710f0e444aab6280fa40c89234c