Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"high temperature α-amylase"'
Publikováno v:
Food Research & Development; Jan2024, Vol. 45 Issue 2, p162-169, 8p
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 59-67 (2023)
In this study, foxtail millet was used as raw material. The purpose of research was to investigate the changes of the properties and structures of four foxtail millet proteins, including albumin, glutelin, gliadin and globulin, after treatment by ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3b052bb47524036a0543fd5261c252f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Jun2023, Vol. 12 Issue 12, p2367, 17p
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Sep2024, Vol. 40 Issue 18, p292-301. 10p.
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 24, p4053, 13p
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2957, 26p
Autor:
Zhu, Shuilan1 (AUTHOR), Hu, Shuai1 (AUTHOR), Yuan, Linfeng1 (AUTHOR), Luo, Jing1 (AUTHOR), Ouyang, Linghua1 (AUTHOR), Feng, Jianxiong1 (AUTHOR), Li, Xin1 (AUTHOR), Zhou, Jinying1 (AUTHOR) 2627610041@qq.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2023, Vol. 21 Issue 1, p133-140. 8p.
Autor:
Chu, Zhaolin, Liu, Lanhua, Mu, Dongdong, Chen, Xiaoju, Zhang, Min, Li, Xingjiang, Wu, Xuefeng
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jul2024, Vol. 89 Issue 7, p4136-4147, 12p