Zobrazeno 1 - 10
of 51 703
pro vyhledávání: '"high relative humidity"'
Autor:
Mathieu-Campbell, Martine E.1 (AUTHOR), Guo, Chuqi2 (AUTHOR), Grieshop, Andrew P.3 (AUTHOR), Richmond-Bryant, Jennifer1,2 (AUTHOR) jrbryan3@ncsu.edu
Publikováno v:
Atmospheric Measurement Techniques. 2024, Vol. 17 Issue 22, p6735-6749. 15p.
Publikováno v:
In Journal of Future Foods June 2024 4(2):159-166
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 159-166 (2024)
ABSTRACT: Drying is a key step in starch noodle production. The effects of high temperature (60, 70, 80°C) and high relative humidity (65%, 75%, 85%) drying (HTHD) on the moisture distribution, starch microstructure and cooking characteristics of ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2029739209b14559a7314402d55c5037
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atmospheric Measurement Techniques, Vol 17, Pp 6735-6749 (2024)
The primary source of measurement error from widely used particulate matter (PM) PurpleAir sensors is ambient relative humidity (RH). Recently, the US EPA developed a national correction model for PM2.5 concentrations measured by PurpleAir sensors (B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8b8d51a526845cfac06a00227df7245
Autor:
Li, Jingyu 1, Ma, Erni ⁎, 2
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 September 2023 200 Part B
Autor:
Zuo, Xiaoxia a, 1, Cao, Shifeng b, 1, Li, Yanfei a, Zhang, Jinglin a, Ji, Nana a, Jin, Peng a, Zheng, Yonghua a, ⁎
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology August 2023 202