Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"high quality-extra virgin olive oil"'
Autor:
Maria Luisa Eliana Luisi, Laura Lucarini, Barbara Biffi, Elena Rafanelli, Giacomo Pietramellara, Mariaconcetta Durante, Sofia Vidali, Gustavo Provensi, Sara Madiai, Chiara Francesca Gheri, Emanuela Masini, Maria Teresa Ceccherini
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 10 (2019)
Introduction: The Mediterranean Diet (MD) is useful in the prevention of overweight, obesity and metabolic disease. High Quality-Extra Virgin Olive Oil (HQ-EVOO), an essential component of this diet, exerts protective effects against chronic diseases
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8da9e74c06884ddf8a496f747d322ff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.