Zobrazeno 1 - 10
of 821
pro vyhledávání: '"high quality-extra virgin olive oil"'
Autor:
Maria Luisa Eliana Luisi, Laura Lucarini, Barbara Biffi, Elena Rafanelli, Giacomo Pietramellara, Mariaconcetta Durante, Sofia Vidali, Gustavo Provensi, Sara Madiai, Chiara Francesca Gheri, Emanuela Masini, Maria Teresa Ceccherini
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 10 (2019)
Introduction: The Mediterranean Diet (MD) is useful in the prevention of overweight, obesity and metabolic disease. High Quality-Extra Virgin Olive Oil (HQ-EVOO), an essential component of this diet, exerts protective effects against chronic diseases
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8da9e74c06884ddf8a496f747d322ff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio Guiso, Alessandro Parenti, Piernicola Masella, Lorenzo Guerrini, Fabio Baldi, Paolo Spugnoli
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering, Vol 47, Iss 4, Pp 191-196 (2016)
Life cycle assessments of food packaging technologies have shown that they contribute considerably to the environmental impact of products. This study analyses the life cycle impact of three packaging solutions for high-quality extra-virgin olive oil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0ebe2f36eae454d9d9ec0168daa6ea7
Autor:
Guiso, Antonio1 antonio.guiso@unifi.it, Parenti, Alessandro1, Masella, Piernicola1, Guerrini, Lorenzo1, Baldi, Fabio1, Spugnoli, Paolo1
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering (1974-7071). 2016, Vol. 47 Issue 4, p191-196. 9p.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 58 (2017)
The infestation due to the olive fruit fly, Bactrocera oleae (Rossi), the key pest in most of world olive groves, has been monitored in six years, from 2004 to 2008 and in 2014, in eight coastal Sicilian olive groves consisting of ‘Cerasuola’ and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1acf1ecda6a84f9bb37e179cf3c4f9df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 100(14)
Background The cleaning operation of extra-virgin olive oil (EVOO), subsequent to its extraction, is generally performed by means of a vertical disc stack centrifuge separator causing qualitative damage due to increased oxidative alterations. However
Autor:
Virgilio Caleca, Antista, G., Campisi, G., tiziano caruso, Lo Verde, Gabriella, Maltese, M., Rizzo, R., Diego Planeta
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 58 (2017)
Università degli Studi di Palermo-IRIS
Università degli Studi di Palermo-IRIS
The infestation due to the olive fruit fly, Bactrocera oleae (Rossi), the key pest in most of world olive groves, has been monitored in six years, from 2004 to 2008 and in 2014, in eight coastal Sicilian olive groves consisting of ‘Cerasuola’ and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::60b3936c13593ccc7fa1dc1371624994
http://hdl.handle.net/10447/285864
http://hdl.handle.net/10447/285864
Autor:
Infante, Raffaele1 (AUTHOR) raffaeleinfante.pharmd@gmail.com, Infante, Marco2 (AUTHOR) marco.infante@unicamillus.org, Pastore, Donatella1 (AUTHOR) donatella.pastore@uniroma5.it, Pacifici, Francesca3 (AUTHOR) pacifici.francesca@gmail.com, Chiereghin, Francesca1 (AUTHOR) david.dellamorte@uniroma2.it, Malatesta, Gina3 (AUTHOR) g.malatesta@outlook.it, Donadel, Giulia4 (AUTHOR) donadel@uniroma2.it, Tesauro, Manfredi3 (AUTHOR) tesauro@med.uniroma2.it, Della-Morte, David1,3,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2023, Vol. 24 Issue 24, p17323. 30p.