Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"high protein food"'
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 74, Iss 4, Pp 312-323 (2024)
Yoghurts with increased protein content are becoming very popular and beneficial across all age groups. The economic growth of the high-protein yoghurt market contributes to the production and research of various alternatives for these products. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3edfb3522b4b1081746faf95b07837
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nuclear Technology and Radiation Protection, Vol 37, Iss 2, Pp 153-158 (2022)
Special high-protein foods suitable for diabetics must be treated to ensure the complete absence of microorganisms and bacteria. It is also important to achieve that this treatment does not change the nutritional value of the product. Among the ne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9e5b150f4e4404587116421491d9a27
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2635 (2023)
This study investigated the effect of fortifying baked goods with wheat bran (WBPI) and whey protein isolates (WPI) on their physicochemical and sensory properties. The aim was to enhance the nutritional value by incorporating high-protein ingredient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08653c7f6f28493daadcf2a45f52be11
Autor:
Hiroyuki Yano, Wei Fu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 651 (2023)
In the era of SDGs, useful plants which provide valuable industrial outputs and at the same time pose less impact on the environment should be explored. Hemp seems one of the most relevant gluten-free crop plants to meet such requirements. Its high n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daa0bd51095f455a908e42a6049ff72e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2635
This study investigated the effect of fortifying baked goods with wheat bran (WBPI) and whey protein isolates (WPI) on their physicochemical and sensory properties. The aim was to enhance the nutritional value by incorporating high-protein ingredient
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 858 (2021)
The effect of high hydrostatic pressure (HHP) combined with enzymatic methods or gelatin incorporation in the gelation process of protein isolated from Acheta domesticus was investigated. The results indicate that transglutaminase (TGasa) or glucose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38dddc1052db49f2bd560b148fd91a9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.