Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"high polymerization degree"'
Autor:
Graziana Difonzo, Giuditta de Gennaro, Giusy Rita Caponio, Mirco Vacca, Giovanni dal Poggetto, Ignazio Allegretta, Barbara Immirzi, Antonella Pasqualone
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3032 (2022)
Globe artichoke roots represent an alternative and sustainable source for inulin extraction and are well-noted for their technological and functional properties. Therefore, the aim of our study was to exploit inulin with high degree of polymerization
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce130aebac3f44bf835390aa502a22b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.