Zobrazeno 1 - 10
of 643
pro vyhledávání: '"high internal phase emulsions"'
Autor:
Tighe, Meghanne E. a, b, ⁎, Thum, Matthew D. a, Weise, Nickolaus K. a, Daniels, Grant C. a, ⁎
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 November 2024 499
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2025 469
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101277- (2024)
The acid-hydrolyzed acorn starch samples (HAS-1, HAS-2, HAS-3, and HAS-4) were prepared from natural acorn starch (NAS) at sulfuric acid concentrations of 1, 2, 3, and 4 mol/L for 2 d. The particle characteristics and structures of HAS were investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a96a95fcb6be474d8f897ab063e8a89c
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 9, p 559 (2024)
Starch nanocrystals (SNCs) to stabilize high internal phase emulsions (HIPEs) always suffer low production efficiency from acid hydrolysis. Due to its small granule size, Quinoa starch (QS) was selected to produce SNCs as a function of acid hydrolysi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9707c14b331d474bb4a07379f08f49f7
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2738 (2024)
Egg-free mayonnaise is receiving greater attention due to its potential health benefits. This study used whey protein isolate (WPI) as an emulsifier to develop high internal phase emulsions (HIPEs) based on beeswax (BW) oleogels through a simple one-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f80e49744574f54b1a456fd585e964d
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 5, p 335 (2024)
Herein, the starch nanocrystal/tannic acid (ST) complex particles, which were prepared based on the hydrogen bond between starch nanocrystal (SNC) and tannic acid (TA), were successfully used to stabilize the HIPPE gels. The optimal TA concentration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3697fde2d2840459b9fc065208194f8
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 6, Pp 41-48 (2023)
In this study, the stability of Pickering high internal phase emulsions (HIPEs) stabilized by silkworm pupa protein in an in vitro gastrointestinal environment and their astaxanthin loading capacity as well as the bioaccessibility of astaxanthin-load
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce3733e5884e4d59abcad886b6a94e7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.