Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"high amylose maize starch"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 61-68 (2024)
To investigate the processing adaptability of high amylose maize starch (HAMS), gluten protein and oat bran in noodle products, the composite noodles were prepared using oat bran with different ratios (2∶2, 3∶2, 4∶2, 5∶2) of HAMS and gluten p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeabe89f270f4308836cb4d2ce25507e
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 396-404 (2022)
High amylose maize starch with more than 50% of amylose has unique physicochemical properties and is widely used in food, packaging, pharmaceutical, paper and textile. Compared with common, waxy maize starch, high amylose maize starch has unique ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88df200ec65d4607919e65d31e74d566
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhuqing Xie, Minghua Yao, Josué L. Castro-Mejía, Ming Ma, Yuyan Zhu, Xiong Fu, Qiang Huang, Bin Zhang
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 102, Iss , Pp 105447- (2023)
Obesity threatens human health worldwide, and mounting findings have found that gut microbiota (GM) changes induced by diet intervention influence its development. This study aims to investigate the anti-obesity effects and GM changes of propionylate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8082a0dc9b3d4944a7ede96580a6c18c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Ascorbic acid, also known as vitamin C, was previously reported to inhibit the activity of pancreatic α-amylase, the primary digestive enzyme for starch. A major implication of such inhibition is a slowed rate of starch digestion into glucose, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcdcd745bed841879d113c324d34f1d9
Autor:
Yanan Wang, Elissa K. Mortimer, Kondwani G. H. Katundu, Noel Kalanga, Lex E. X. Leong, Geetha L. Gopalsamy, Claus T. Christophersen, Alyson C. Richard, Aravind Shivasami, Guy C. J. Abell, Graeme P. Young, Geraint B. Rogers
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
In Low and Middle-Income Countries (LMIC), weaning is associated with environmentally acquired and inflammation-associated enteric disorders. Dietary intake of high amylose maize starch (HAMS) can promote commensal fermentative bacteria and drive the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93782e8e2b5c4818bea43159bb1bbdbd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.